Η αγωνία των Αιγύπτιων για τον Χασάν

Στον Ολυμπιακό θέλουν τον Αχμέντ Χασάν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ μεγαλύτερη αγωνία φαίνεται πως έχουν στην Αίγυπτο για τον ποδοσφαιριστή.

Η αγωνία των Αιγύπτιων για τον Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν είναι δεδομένα ένας ποδοσφαιριστής που τον θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και στον Ολυμπιακό του 2021. Ο Αιγύπτιος επιθετικός με την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι επιβεβαίωσε πως με τον Πορτογάλο προπονητή γίνεται άλλος άνθρωπος. Έβαλε κρίσιμα γκολ και δικαίωσε όσους δούλεψαν για να γυρίσει στον Πειραιά.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται καταβάλουν προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν τον παίκτη στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Υπάρχει μία οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ την οποία θα πρέπει να καταβάλει ο Ολυμπιακός στη Μπράγκα για να πάρει τον παίκτη.

Γίνεται προσπάθεια, υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο ομάδων για να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ο Χασάν και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά. Στην Αίγυπτο, ωστόσο φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη αγωνία για το αν θα μείνει ο Χασάν στον Ολυμπιακό απ' ότι έχει ίσως ο ίδιος ο παίκτης ή ο Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι πρόσφατες οι δηλώσεις του προπονητή Ελ Μπαντρί που προέτρεψε τον παίκτη να μείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει. Οι Αιγύπτιοι είναι υπέρ της παραμονής του 27χρονου επιθετικού στην ομάδα του Πειραιά.

Θεωρούν πως ο Αχμέντ Χασάν είναι στην Ελλάδα αποδίδει πολύ καλύτερα και πως μένοντας στον Ολυμπιακό θα είναι ακόμα καλύτερος και χρήσιμος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Έχουν μεγάλη αγωνία για το θέμα του Αχμέντ Χασάν και ελπίζουν πως στο τέλος θα μείνει στον Ολυμπιακό.