Βαλμπουενά: «Η διακοπή ελπίζω να μη μας επηρεάσει»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Ολυμπιακό, στην επερχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως και στην πρώην ομάδα του, Φενέρμπαχτσε.

Βαλμπουενά: «Η διακοπή ελπίζω να μη μας επηρεάσει»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα, αλλά και την προηγούμενη ομάδα του, τη Φενέρμπαχτσε, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο τουρκικό beIN Sports.

Για την εμπειρία του με τον κορονοϊό και την καραντίνα στην Ελλάδα, ανέφερε σχετικά: «Ζήσαμε τη διαδικασία της καραντίνας, όπως όλοι οι άλλοι στην Ελλάδα, όμως αυτή άρχισε να αίρεται σταδιακά μέσα σε δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με τον προβλεπόμενο προγραμματισμό, το πρωτάθλημά μας θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου».

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού σχολίασε για τη φετινή πορεία της ομάδας του: «Η μοναδική μου επιθυμία είναι η διακοπή να μην επηρεάσει την πρόοδό μας. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έχουμε μια καλή πορεία στο Europa League και στο πρωτάθλημα. Ήταν μια σεζόν που συνεχίσαμε με πολλούς στόχους. Ελπίζω ότι αυτό το μεγάλο διάστημα δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά. Έχουμε μια καλή σεζόν. Θα είναι δύσκολο για εμάς, γιατί σταματήσαμε σε καλή περίοδο. Έχουμε ξεκινήσει να προπονούμαστε ως ομάδα. Είμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη ομάδα του, Φενέρμπαχτσε, λέγοντας τα εξής: «Νομίζω ότι έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Φενέρ σε ωθούν και θέλουν όλο και περισσότερα. Ήξερα επίσης τι με περίμενε, γιατί έπαιξα για πρώτη φόρα στη Μασσαλία».