Από κοντά η Πόρτο τον Σεμέδο!

Πότε ετοιμάζει το «χτύπημά» της η Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είναι στη λίστα της μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ιβάν Μαρκάνο.

Από κοντά η Πόρτο τον Σεμέδο!

Ακόμα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει τις μεταγραφικές της κινήσεις η Πόρτο για τη νέα σεζόν. Ένα είναι όμως το σίγουρο: Η Πόρτο παρακολουθεί την πορεία του Ρούμπεν Σεμέδο. Τον έχει «σταμπάρει» ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ιβάν Μαρκάνο που έπαθε χοντρή ζημιά και θα μείνει εκτός δράσης για μίνιμουμ έξι μήνες.

Ο Σεμέδο που έχει σταματήσει πλέον να δίνει συνεντεύξεις στην Πορτογαλία με αφορμή το μέλλον του, είναι στα «ραντάρ» των «δράκων» εδώ και πολλές μέρες. Και απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, θα παραμείνει για ολόκληρο το καλοκαίρι. Όπως η Μπενφίκα τον έχει ψηλά στη λίστα της, το ίδιο συμβαίνει και με την Πόρτο.

Μόνο που η Πόρτο εμφανίζεται στην παρούσα φάση να «καίγεται» περισσότερο, καθώς έχει χάσει τον Μαρκάνο. Η δε Μπενφίκα μόνο αν φύγει ο Ρούμπεν Ντίας θα ασχοληθεί με τον 26χρονο στόπερ του Ολυμπιακού.

Μετά την ολοκλήρωση του πορτογαλικού πρωταθλήματος γύρω στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου, θα αρχίσει η... επίθεση στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ από την Πόρτο. Αυτές είναι οι εκτιμήσεις των Πορτογάλων.

Μάλιστα, παρότι αυτό που προκύπτει από τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν φεύγει κανένας πριν από την Γουλβς, από το ρεπορτάζ της Πόρτο προκύπτει ότι αυτό δεν ισχύει για τον Σεμέδο, επειδή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς (είχε αποβληθεί στο 1-1 του Καραϊσκάκη).

Δεν είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα... Αν περάσει ο Ολυμπιακός την Γουλβς, τότε ο Μαρτίνς θα μπορεί να υπολογίζει κανονικότατα τον Σεμέδο στον μονό νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα του Europa League.