ΑΕΚ: Οι Γαλανόπουλος και Αραούχο τα δύο «αγκάθια» για τον Καρέρα

Οι Σέρχιο Αραούχο και Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθούν να γυμνάζονται μόνοι τους στην ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρούνται από προβλήματα.

ΑΕΚ: Οι Γαλανόπουλος και Αραούχο τα δύο «αγκάθια» για τον Καρέρα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 7 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, συνεχίστηκε και την Παρασκευή (29/5) στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Σέρχιο Αραούχο εξακολουθούν να αποτελούν τα δύο βασικά «αγκάθια» για τον Μάσιμο Καρέρα, καθώς ο πρώτος ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο δεύτερος έκανε για άλλη μια μέρα αποκατάσταση.

Τα θετικά νέα είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα μέχρι πρότινος. Ο λόγος για τους Νέλσον Ολιβέιρα, Βίκτωρα Κλωναρίδη, Μάριο Οικονόμου και Χρήστο Αλμπάνη, οι οποίοι έβγαλαν κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα.

H προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί και το Σάββατο (30/5), με μία προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα.

Μεσίστια η σημαία στην Αγια-Σοφιά

Την επέτειο της άλωσης της Κωνσταντινούπολης θέλησε να τιμήσει την Παρασκευή (29/5) η ΠΑΕ ΑΕΚ, γι' αυτό τον λόγο η σημαία της ομάδας στο νέο γήπεδο της Αγια-Σοφιάς κυμάτιζε μεσίστια.