Ξεκάθαρη είναι η θέση του Ολυμπιακού για Τσιμίκα

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός τα βρίσκει με τη Νις στα 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν για τον Κώστα Τσιμίκα.

Ξεκάθαρη είναι η θέση του Ολυμπιακού για Τσιμίκα

Είναι μεγάλος ο ντόρος που γίνεται γύρω από τον Κώστα Τσιμίκα εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά τις τελευταίες ώρες το πράγμα αναζωπυρώθηκε. Ο Έλληνας μπακ βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο δημοσιευμάτων.

Τα πάντα έχουν ξεκινήσει από το ρεπορτάζ της «L' Equipe», το οποίο έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Νις για τον ποδοσφαιριστή. Η γαλλική εφημερίδα ανέφερε ότι άνθρωπος του κλαμπ βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα.

«L' Equipe»: Στην Ελλάδα η Νις για Τσιμίκα

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. Εδώ και λίγη ώρα στην Ιταλία υπάρχει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Νις και ο Ολυμπιακός τα έχουν βρει για τον 24χρονο αμυντικό έναντι ενός ποσού κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως οι επαφές των δύο ομάδων είναι στην τελική ευθεία. Κάνει λόγο μάλιστα για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τη δυνατότητα να ανανεωθεί για ακόμα ένα.

Κάτι τέτοιο δεν έχει βάση, διότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του για το θέμα του Τσιμίκα. Οι Πειραιώτες είχαν τονίσει και επισήμως πριν από αρκετές εβδομάδες ότι για τον διεθνή Έλληνα μπακ συζητούν μόνο για ένα ποσό που θα φτάνει στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Με τα δεδομένα που έχουν ορίσει οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορεί να στέκει το ρεπορτάζ από την Ιταλία.

Ωστόσο το μπάσιμο της Νις δεν είναι αστείο. Πρόκειται για ένα κλαμπ που έχει μεγάλη οικονομική άνεση και τα πράγματα έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν για τον Τσιμίκα.