«L' Equipe»: Στην Ελλάδα η Νις για Τσιμίκα

Για διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Νις για τη μεταγραφή του Τσιμίκα κάνει λόγο η «L' Equipe». Eνδιαφέρον της Μαρσέιγ.

«L' Equipe»: Στην Ελλάδα η Νις για Τσιμίκα

Άλλη μία ομάδα προστέθηκε στη λίστα με αυτές που θέλουν τον Κώστα Τσιμίκα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η «L' Equipe», δεν ενδιαφέρεται απλώς, αλλά κάνει και τις απαιτούμενες κινήσεις για να τον αποκτήσει. Η ομάδα αυτή είναι η Νις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τη «L' Equipe», στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Ζουλιέν Φουρνιέ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό τη μεταγραφή του Τσιμίκα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει και δεύτερη ομάδα από τη Γαλλία που θέλει τον διεθνή αριστερό αμυντικό. Πρόκειται για τη Μαρσέιγ.

Αναφορά στον Τσιμίκα και στο ενδιαφέρον των Γάλλων κάνει και το «France Football». Αναφέρει και αυτό ότι ο διευθυντής της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ, βρέθηκε στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του 24χρονου διεθνούς φουλ μπακ.

Την ίδια ώρα οι Ιταλοί συνεχίζουν το… βιολί τους για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας μπακ του Ολυμπιακού παραμένει στο… στόχαστρο ομάδων από τη γειτονική χώρα, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Λάτσιο είναι μία από τις ομάδες που φαίνεται να έχουν μπει πολύ γερά στο… κόλπο της διεκδίκησης του Τσιμίκα. Στην ομάδα της Ρώμης έχει προταθεί ο «Τσίμι» και εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι οι δυσκολίες είναι αρκετές, με πρώτη και σημαντικότερη το οικονομικό.