Φουλάρει για Τούμπα ο Ολυμπιακός, δίτερμα το Σάββατο

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Φουλάρει για Τούμπα ο Ολυμπιακός, δίτερμα το Σάββατο

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζονται στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει σφίξει τα λουριά στον Ρέντη. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει βάλει τους ποδοσφαιριστές του σε κανονικούς ρυθμούς και άπαντες ετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική. Οι παίκτες βγάζουν τρομερή διάθεση στις προπονήσεις και το σημαντικότερο είναι πως επέστρεψαν σε πολύ υψηλό επίπεδο από την περίοδο της καραντίνας.

Πλην αυτού ένα ακόμη θετικό γεγονός είναι ότι ο Μαρτίνς και το επιτελείο του είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι Σουντανί και Κούτρης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και είναι εκτός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι.

Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 9:00 το πρωί και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δίτερμα. Όπως γράφει και το «ΦΩΣ», οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί ότι θα παίξουν ένα διπλό σε κανονικές συνθήκες και μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο Μαρτίνς για πρώτη φορά να κάνει και πρόβα ενδεκάδας.

Μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το τι έχει στο μυαλό του, αλλά ενδέχεται στο δίτερμα του Σαββάτου ο Πορτογάλος κόουτς να κάνει μία πρόβα όσων σκέφτεται.