Έχει το «πακέτο» ο Μολέδο

Ο Βραζιλιάνος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού έχει όλα τα στοιχεία για να ηγηθεί της ερυθρόλευκης άμυνας και για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Έχει το «πακέτο» ο Μολέδο

Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολη μεταγραφή. Οι συζητήσεις με βραζιλιάνικο σύλλογο άλλωστε ποτέ δεν ήταν εύκολες. Ακόμα και για τον Μπρούνο Βιάνα, ο Ολυμπιακός είδε κι έπαθε για να τα βρει με την Κρουζέιρο στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Και να θυμίσουμε ότι τον Βιάνα δεν ήθελαν να τον κρατήσουν οι Βραζιλιάνοι.

Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται με τον Μολέδο. Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Ιντερνασιονάλ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του από τον Ιανουάριο για να περάσει το μήνυμα στον 31χρονο αμυντικό ότι θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι Πειραιώτες το παλεύουν για να τα βρουν με την Ιντερνασιονάλ, καθώς στην παρούσα φάση ο βραζιλιάνικος σύλλογος είναι αυτός που υψώνει ένα σωρό εμπόδια.

Είναι και λογικό άλλωστε, αφού πρόκειται για τον βασικό της κεντρικό αμυντικό. Συνεχώς η Ιντερνασιονάλ διατυμπανίζει ότι έως τις 14 Ιουνίου που διακόπτεται το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ο Μολέδο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Συν τοις άλλοις προπονητές, οπαδοί και μέλη του Δ.Σ. της Ιντερνασιονάλ έχουν κάνει ολόκληρη εκστρατεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους για την παραχώρηση του Ροντρίγκο.

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες; Ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση. Ο Μολέδο είναι θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο, το σημαντικό είναι να συμφωνήσει και η Ιντερνασιονάλ, η οποία έχει υψηλές απαιτήσεις για έναν ποδοσφαιριστή 31 ετών (2 με 2,5εκ. ευρώ) που δεν θα έχει μεταπωλητική αξία.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι ο παίκτης που έχει το “πακέτο” για να ηγηθεί της άμυνας του Ολυμπιακού. Είναι ο στόπερ – προσωπικότητα, μπορεί να παίξει με άνεση και ως αριστερός στόπερ παρότι είναι δεξιοπόδαρος. Έχει λοιπόν όλα αυτά τα στοιχεία που αναγκάζουν τους “ερυθρόλευκους” να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του.

Τι θα γίνει στο τέλος; Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη “μάχη” για τον Μολέδο, έχοντας απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, σύμμαχο και τον ποδοσφαιριστή...