Ψέματα τα περί συμφωνίας του Ομάρ με άλλη ομάδα!

Πολλά γράφονται στο εξωτερικό και δη στην Τουρκία ότι ο Ελαμπντελαουί τα έχει βρει με ομάδα της γειτονικής χώρας, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 Ψέματα τα περί συμφωνίας του Ομάρ με άλλη ομάδα!

Επειδή πολλά έχουν γραφτεί στην Τουρκία ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με ομάδα της γειτονικής χώρας ή βρίσκεται μία ανάσα από το να δώσει τα χέρια, αυτό που προκύπτει τουλάχιστον από πλευράς συλλόγου είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία τέτοια εικόνα, καμία τέτοια ένδειξη.

Και ο Ομάρ στον Ρέντη αυτό που λέει είναι ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να μείνει στο λιμάνι και πώς αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται καθόλου με τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του.

Σε αυτό το σημείο μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε ερώτηση που έκανε η Φιορεντίνα στον αδερφό του Ομάρ, Ρασίντ Ελαμπντελαουί που εκτελεί και χρέη μάνατζερ, η απάντηση που δέχτηκαν οι «βιόλα» ήταν ότι «προέχει ο Ολυμπιακός». Αυτό λοιπόν ενισχύει τα όσα περιγράφουμε παραπάνω.

Οπότε, είναι αληθή τα όσα υποστηρίζει ο Ελαμπντελαουί στην καθημερινότητά του ότι μόνο αν χαλάσει κάτι οριστικά με τον Ολυμπιακό, θα κοιτάξει τις άλλες επιλογές που θα έχει στα χέρια του. Αυτό που τον «καίει» τώρα είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους «ερυθρόλευκους» και σίγουρα για τον ίδιο μετράει πολύ και η στάση που κρατάει ο Μαρτίνς.

Ένας Μαρτίνς που εδώ και πολλές μέρες με τον τρόπο του και με διάφορες κουβέντες που κάνει μαζί του, του έχει δείξει πόσο πολύ θέλει να τον έχει και του χρόνου στον Ρέντη.