Μποροβήλος: «Με Έλληνες διαιτητές, VAR και χωρίς κόσμο στην αρχή»

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην επανέναρξη της Super League 1.

Μποροβήλος: «Με Έλληνες διαιτητές, VAR και χωρίς κόσμο στην αρχή»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος που αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Super League: Oι ομάδες συμφωνούν να γίνουν με κόσμο τα play off!

Ο πρόεδρος του Αστέρας Τρίπολης τόνισε πως στις δύο πρώτες αγωνιστικές θα σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές ενώ θα υπάρχει κανονικά η χρήση του VAR. Όσον αφορά τη διεξαγωγή των αγώνων με την παρουσία θεατών υποστήριξε πως δεν έχει εξεταστεί κάτι τέτοιο.

Super League: Το πρόγραμμα των πλέι άουτ

Συγκεκριμένα:

Για την τηλεδιάσκεψη της Super League είπε: «Έγινε η κλήρωση των πλέι άουτ και βγήκε το πρόγραμμα των πλέι οφ. Το σημαντικό ήταν να ξεκινήσουμε και πως ξεκινάμε υγιείς, οι ομάδες δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα. Ήταν απόφαση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να μπουν Έλληνες διαιτητές στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ελπίζουμε να δείξουν ότι αξίζουν. Όσον αφορά την γραμμή του οφσάιντ, αφού παίξαμε έτσι όλη τη χρονιά ας την ολοκληρώσουμε έτσι και του χρόνου βλέπουμε. VAR θα υπάρχει κανονικά».

Για την πρόταση του ΟΦΗ για 20% του κόσμου στα γήπεδα δήλωσε: «Συζητήθηκε, αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση γιατί το πρωταρχικό είναι να είμαστε ασφαλείς και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Θα είμαστε χωρίς κόσμο τουλάχιστον στην αρχή».


Για το αν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό λόγω των κεκλεισμένων των θυρών υποστήριξε: «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα, δεν νομίζω πως μπορούμε να το δούμε άμεσα αυτό».