Super League: Υπέρ της πρότασης του ΟΦΗ για ματς με κόσμο από τα πλέι οφ

Όλες οι ομάδες τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του ΟΦΗ να ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων από τα ματς των πλέι οφ και η Super League θα καταθέσει πρόταση στην κυβέρνηση.

Super League: Υπέρ της πρότασης του ΟΦΗ για ματς με κόσμο από τα πλέι οφ

Το πρωτάθλημα αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο, όμως ένα θέμα που ήδη απασχολεί τις ομάδες είναι τι θα γίνει με τις άδειες κερκίδες και πότε θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Ο ΟΦΗ στη συνεδρίαση της λίγκας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο πήγε με μία ολοκληρωμένη πρόταση προκειμένου από τα ματς των πλέι οφ να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να βρεθεί στο γήπεδο. Ο Ηλίας Πουρσανίδης παρουσίασε την πρόταση και μάλιστα ψηφίστηκε από όλες τις ομάδες.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε μελέτη στην οποία συμπεριλαμβανόταν ακόμα και η εταιρεία διαχείρισης των εισιτηρίων (Τicketmaster), η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτομάτως να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο ΟΦΗ δεν σταμάτησε ποτέ τη μελέτη της πρότασης, ώστε να παρουσιαστεί κάτι ολοκληρωμένο στην κυβέρνηση και να μπει από φέτος η βάση για την επόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός και η Λάρισα ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Πουρσανίδη και στη συνέχεια όλες οι ομάδες τάχθηκαν επίσης υπέρ. Η Super League θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην κυβέρνηση και θα ζητήσει να ανοίξουν οι πόρτες των γηπέδων από τα ματς των πλέι οφ. Μην ξεχνάμε πως η Σερβία θα γίνει η πρώτη χώρα που θα κάνει ματς παρουσία οπαδών στη μετά κορονοϊό εποχή.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης είπε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο».