Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά, ένας λόγος να χαμογελά ο Μαρτίνς

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς. Τι βλέπει καθημερινά στον Ρέντη ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά, ένας λόγος να χαμογελά ο Μαρτίνς

Τα play offs αρχίζουν ξανά και στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για τα ματς που απομένουν για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Οι Πειραιώτες έχουν μία σημαντική διαφορά από τον ΠΑΟΚ, αφού τον έχουν 14 βαθμούς πίσω τους. Αυτό, ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα μπουν χαλαροί στη διαδικασία των play offs.

Και για τους "ερυθρόλευκους" αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη, αφού από το σημείο που βρίσκονταν σε φουλ δράση ξαφνικά απενεργοποιήθηκαν για περίπου τρεις μήνες. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν ανησυχεί για την κατάσταση της ομάδας του. Οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο παρά το γεγονός ότι έμειναν γι' αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Δούλεψαν πολύ όλες αυτές τις ημέρες και προπονούνται στον Ρέντη σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Έχει κάθε λόγο να χαμογελάει ο Μαρτίνς όταν βλέπει ποδοσφαιριστές όπως ο Ματιέ Βαλμπουενά να είναι σε υψηλό επίπεδο και να δείχνουν στις προπονήσεις πως συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν.

Ο Γάλλος έχει αναγκάσει τον προπονητή του να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, διότι βλέπει πως ένα από τα πιο βασικά του όπλα και ένας παίκτης που οδήγησε τον Ολυμπιακό όλη τη σεζόν είναι έτοιμος να τον πάρει από το χέρι και τώρα που θα αρχίσουν ξανά τα παιχνίδια.