ΠΑΟΚ: Mάζεψε τη δήλωση Μίσιτς για πολυϊδιοκτησία - Tην έκοψαν και οι Κροάτες! (pics)

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε διευκρινίσεις μετά τη συνέντευξη του Γιόζιπ Μίσιτς σε κροατικό Μέσο και τη δήλωσή του για πολυϊδιοκτησία. Άλλαξε την επίμαχη φράση του ποδοσφαιριστή η κροατική ιστοσελίδα!

ΠΑΟΚ: Mάζεψε τη δήλωση Μίσιτς για πολυϊδιοκτησία - Tην έκοψαν και οι Κροάτες! (pics)

Ο Γιόζιπ Μίσιτς μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα και προχώρησε σε μία δήλωση αναφορικά με την τιμωρία του ΠΑΟΚ για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη, που φυσικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει 14 πόντους περισσότερους από εμάς, διαφορά που δεν είναι δυνατό να καλυφθεί. Φέτος αφαίρεσαν ακόμη επτά πόντους από εμάς, επειδή ο πρόεδρος μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας πρώτης κατηγορίας».

Η δήλωσή του αυτή αναμενόμενα άναψε «φωτιές» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έσπευσε να... μαζέψει τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της, προχώρησε σε διευκρινίσεις για τη σημασία των λεγομένων του.

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι ο Μίσιτς απλώς επισήμανε τους λόγους για τους οποίους κατηγορήθηκε η ομάδα και πως ουδέποτε υπονόησε ότι οι κατηγορίες έχουν βάση. Μάλιστα, σχολιάστηκε και το γεγονός ότι έγινε διαφορετική απόδοση του κειμένου με το λιγότερο πονηρά ή ύποπτα κίνητρα.

Για τους Θεσσαλονικείς αυτή η παρερμηνεία, όπως την χαρακτηρίζουν, δεν έχει άλλο σκοπό πέρα από το βλάψει την ομάδα ενόψει playoffs, αλλά και τις σχέσεις της με τον Κροάτη πριν την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα από την απάντηση του ΠΑΟΚ, η κροατική ιστοσελίδα αφαίρεσε τη φράση του Μίσιτς για τον πρόεδρο.

Στην πρώτη... εκδοχή της συνέντευξης ο Κροάτης έλεγε: «Ο Ολυμπιακός έχει 14 πόντους περισσότερους από εμάς, διαφορά που δεν είναι δυνατό να καλυφθεί. Φέτος αφαίρεσαν ακόμη επτά πόντους από εμάς, επειδή ο πρόεδρος μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας πρώτης κατηγορίας»

Στην δεύτερη εκδοχή δεν υπάρχει το «επειδή ο πρόεδρος μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας πρώτης κατηγορίας» αλλά μόνο το «Φέτος αφαίρεσαν ακόμη επτά πόντους από εμάς»