Μίσιτς: «Ο πρόεδρός μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας!» (pic)

Ο Γιόζιπ Μίσιτς δήλωσε στην vecernji.hr ότι από τον ΠΑΟΚ αφαιρέθηκαν 7 βαθμοί επειδή «ο πρόεδρος μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας πρώτης κατηγορίας».

Μίσιτς: «Ο πρόεδρός μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας!»  (pic)

Στην κροατική ιστοσελίδα vecernji.hr μίλησε ο Γιόζιπ Μίσιτς κι αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης του αλλά και στα τεκταινόμενα στη SuperLeague με την αφαίρεση 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Στάρτζεον: «Ο πρόεδρος μας ήταν ο ίδιος με του ΠΑΟΚ!» (pic)

«Ο Ολυμπιακός έχει 14 πόντους περισσότερους από εμάς, διαφορά που δεν είναι δυνατό να καλυφθεί. Φέτος αφαίρεσαν ακόμη επτά πόντους από εμάς, επειδή ο πρόεδρος μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας πρώτης κατηγορίας» είπε ο Μίσιτς.

Με το πρωτάθλημα χαμένο ο ΠΑΟΚ ρίχνει το βάρος στο Κύπελλο. «Έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο στο Κύπελλο στο οποίο αντίπαλός μας είναι επίσης ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με 3-2 και αναμένουμε τη ρεβάνς» τόνισε ο Κροάτης.

Αναφερόμενος στο μέλλον του είπε: Στην Ελλάδα παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου, απολαμβάνω τη Θεσσαλονίκη και θα ήθελα πολύ να μείνω εδώ. Είμαι επί του παρόντος δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου μου με τη Σπόρτινγκ ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ. Έχω ήδη υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ, και τώρα περιμένω να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις οι σύλλογοι. Η ρήτρα ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου και ελπίζω ότι η υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε»

Ο Μίσιτς έγινε πρόσφατα πατέρας για δεύτερη φορά. «Την περασμένη Παρασκευή, η σύζυγός μου Άννα γέννησε μια κόρη, τη Μίλα, στο Βίνκοβιτς. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι με τη γυναίκα μου κατά τη γέννηση λόγω των επαγγελματικών μου δεσμεύσεων στο κλαμπ. Δυστυχώς, ακόμη και όταν γεννήθηκε ο γιος μου στο Ζάγκρεμπ, δεν ήμουν παρών επειδή ήμουν στη Σπόρτινγκ. Θα ζητήσω άδεια από τον σύλλογο για να επισκεφθώ την οικογένειά μου στην Κροατία αυτό το Σαββατοκύριακο, και αν δεν μπορέσω, θα το κάνω μετά το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τον Ολυμπιακό» κατέληξε.