Ξεκίνησε προπονήσεις η Κ19, αλλά εκτός Ρέντη

Η Κ19 του Ολυμπιακού ξεκίνησε προπονήσεις και έτσι θα ολοκληρώσει τη σεζόν μέσα στον Ιούνιο. Εκτός Ρέντη προπονούνται οι Πειραιώτες.

Ξεκίνησε προπονήσεις η Κ19, αλλά εκτός Ρέντη

Σε κανονικούς ρυθμούς αρχίζει να κινείται και η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες, βέβαια ποτέ δεν είχαν σταματήσει να εργάζονται για τα τμήματα υποδομής τους.

Τώρα, όμως, έφτασε και η ώρα των προπονήσεων. Η Κ19 του Ολυμπιακού βγαίνει ξανά στο γήπεδο και αρχίζει ξανά προπονήσεις. Έτσι θα τελειώσει η σεζόν για τους πιτσιρικάδες της ομάδας του Πειραιά μέσα στον Ιούνιο.

Από την Τετάρτη θα ξεκινήσουν σταδιακά τις προπονήσεις τους και οι Κ17, Κ16, Κ15 και Κ14. Οι μικρότερες ηλικίες δεν θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις για λόγους ασφαλείας.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί στον Ρέντη είναι πολύ αυστηρά με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Χρήστο Θέο να προσέχει τα πάντα. Οι προπονήσεις των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού δεν θα γίνονται στον Ρέντη, αλλά σε βοηθητικό του ΣΕΦ.

Για λόγους ασφαλείας οι μικροί δεν θα μπαίνουν στο προπονητήριο, διότι εκεί προπονείται η πρώτη ομάδα. Άλλωστε σε καθημερινή βάση σε οποίον εισέρχεται στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού γίνεται έλεγχος της θερμοκρασίας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας