ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Νίκος Κοροβέσης

Μετά το ρεπό της Κυριακής (24/5), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν σήμερα (25/5) στις προπονήσεις. Κανονικά έλαβε μέρος και ο Νίκος Κοροβέσης.

ΟΦΗ: Προπονήθηκε ο Νίκος Κοροβέσης

Μετά το ρεπό της Κυριακής (24/5), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν σήμερα (25/5) στις προπονήσεις.

Με τον Νίκο Κοροβέση να προπονείται και πάλι κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας του Ηρακλείου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο ακραίος μπακ-χαφ του ΟΦΗ να θυμίσουμε πως είχε υποβληθεί εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης (21/5) σε τοπική έκχυση στους οπίσθιους μηριαίους λόγω ενός παλαιότερου προβλήματος τραυματισμού.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκε. Ο νεαρός τερματοφύλακας επίσης την περασμένη Πέμπτη (21/5) υποβλήθηκε εκτάκτως σε αρθροσκοπική αποκατάσταση κάκωσης μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης, με την επιστροφή του στις προπονήσεις να υπολογίζεται το λιγότερο σε 4-6 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, ο Φελίπε Σόουζα ακολούθησε και σήμερα Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα.

Η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες του ΟΦΗ ήταν διπλή (πρωί και απόγευμα). Στο πρωινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος, ενώ η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη (26/5) στις 18:15.