ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με Ολιβέιρα

Σε ρυθμό προπόνησης επέστρεψαν τη Δευτέρα (25/5) οι παίκτες της ΑΕΚ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα ύστερα από καιρό.

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με Ολιβέιρα

Χωρίς απρόοπτα, αλλά με μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη, λοκληρώθηκε το σημερινό (25/5) προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν για τέταρτη φορά σε τεστ ανίχνευσης για τον ιό Covid-19.

Στα της προπόνησης, το θετικό για τον Μάσιμο Καρέρα ήταν η επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα σε κανονικό ρυθμό. Ο Πορτογάλος έδειξε να είναι καλά βγάζοντας όλο το πρόγραμμα, προερχόμενος από το γνωστό πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Για να φανεί, βεβαίως, αν ο Καρέρα θα μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον έμπειρο στράικερ, θα πρέπει να περιμένει τις προπονήσεις όλης της εβδομάδας. Εφόσον ο Ολιβέιρα δεν νιώσει εκ νέου ενοχλήσεις, τότε ο Ιταλός θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τα επίσημα ματς που ακολουθούν.

Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και μπάλα, ευελπιστώντας ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε περίπου τρεις εβδομάδες. Η αυριανή (26/5) προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00 ξανά στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα.