Ολυμπιακός: Δεν είναι ψηλά στη λίστα του Μαρτίνς ο Μουφί

Ο 24χρονος δεξιός μπακ Φαχντ Μουφί που μένει ελεύθερος από την Τοντέλα δεν φέρεται να είναι τελικά στους «εκλεκτούς» του Μαρτίνς, αν δεν μείνει ο Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Δεν είναι ψηλά στη λίστα του Μαρτίνς ο Μουφί

Ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό, αλλά τα ονόματα υποψήφιων διαδόχων του σε περίπτωση που δεν μείνει στο λιμάνι, έχουν κάνει «παρέλαση» το τελευταίο διάστημα.

Ένα εξ αυτών είναι και ο Φαχντ Μουφί. Ο 24χρονος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Τοντέλα και δήλωσε προ ημερών στην Πορτογαλία, ότι τον ενημέρωσε ο μάνατζέρ του πώς ενδιαφέρονται ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Μπενφίκα.

Ο Μουφί όντως έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους», αλλά εμφανίζεται να έχει μία πολύ καλή πρόταση από την Πόρτο για πενταετές συμβόλαιο!

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι αν και ο Μουφί ήταν από τους κορυφαίους της Τοντέλα τη φετινή σεζόν, δεν φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μαρτίνς. Αντιθέτως, ο πιτσιρικάς Καλουλού της Αζαξιό είναι ένας μπακ που δεν περνάει απαρατήρητος. Ο Μουφί λοιπόν δεν είναι στους «εκλεκτούς» του τεχνικού τιμ.

Πάντως, αν ρωτούσε κάποιος τον Μαρτίνς ποιον παίκτη θα ήθελε για το δεξί άκρο της άμυνας, θα απαντούσε ορθά – κοφτά τον Ελαμπντελαουί. Αυτό τον «καίει» στην παρούσα φάση...