«Αγριεύει» η κατάσταση με Ομάρ και Τούρκους!

Στην Τουρκία βάζουν ξανά δυνατά στο «κόλπο» και την Τραμπζονσπόρ, εκτός από τη Γαλατασαράι, για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.  

«Αγριεύει» η κατάσταση με Ομάρ και Τούρκους!

Όλα είναι ανοικτά! Η κατάσταση με τον Ελαμπντελαουί είναι ρευστή... Προ ημερών το «ΦΩΣ» είχε αναφέρει όσα αποκάλυπταν οι Νορβηγοί περί επιθυμίας του Ομάρ να συναντηθεί με τον Μαρινάκη για να λύσει το θέμα του συμβολαίου του, όπως είχε συμβεί πέρσι τέτοια εποχή με τον Φορτούνη.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην ατζέντα του Μαρινάκη. Την ίδια στιγμή ο Ελαμπντελαουί επιμένει ότι θέλει να συνεχίσει στο λιμάνι, αλλά ακόμα δεν έχει πέσει... σεντ. Επιμένει στο 1 εκατομμύριο ευρώ συμβόλαιο.

Κι εκεί που είχαν αρχίσει να κοπάζουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τη Γαλατασαράι, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί το σενάριο ότι έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι» και η Τραμπζονσπόρ.

Ο Ομάρ δεν «ψήνεται» να πάει στην Τουρκία και αυτό το γνωρίζουν στη Γαλατά πολύ καλά. Έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στον Ολυμπιακό. Πλέον μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο δεκαπενθήμερο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις μέχρι και πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.