Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί και τον Μπόμπι Αλέν ο Μαρτίνς

Ο Μπόμπι Αλέν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα πλέι οφ, όταν ο Ολυμπιακός κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Ενεργοποιεί και τον Μπόμπι Αλέν ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει στα πλέι οφ να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Όλα όμως θα γίνουν με... μέτρο. Στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα επιλέξει πάνω-κάτω τους ποδοσφαιριστές που είχε βασικούς και στο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον «Δικέφαλο».

Αν και είναι λίγο νωρίς να γίνει μία αγωνιστική συζήτηση, εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι στο πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού δεν είναι να δώσει χρόνο μόνο στον Γκασπάρ, στον Χριστοδουλόπουλο, στον Μπρούνο ή στις παλιοσειρές Τοροσίδη και Παπαδόπουλο.

Ακόμα και ο Μπόμπι Αλέν θα φορέσει τα γάντια του. Ο Γάλλος τερματοφύλακας, που έχει αγωνιστεί έως τώρα σε παιχνίδια Κυπέλλου, είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα, όταν ο Ολυμπιακός το κατακτήσει και μαθηματικά.

Να αγωνιστεί δηλαδή σε κάποια ματς στις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ. Στον δε ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και στον τελικό του θεσμού, αν ξεπεραστεί το εμπόδιο του «Δικεφάλου», ο Μαρτίνς αναμένεται να επιλέξει τον Σα.