Τα μάτια του Μοντέστο στη γαλλική αγορά

Ξέρει καλά τη Γαλλία, έχει σκανάρει τα πάντα και εκτός από τον Καμαρά θα γίνουν κι άλλες προσθήκες από τη συγκεκριμένη χώρα. Τα ονόματα που "παίζουν" από το Σαμπιονά.

Τα μάτια του Μοντέστο στη γαλλική αγορά

Ποδοσφαιριστές από τη Βραζιλία και τη Πορτογαλία συνεχίζουν να απασχολούν την καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Είναι λογικό, όμως, αφού την αγορά της Ιβηρικής την γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και εκεί βρίσκει ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται. Δεν είναι όμως η μοναδική αγορά στην οποία έχουν ρίξει δίχτυα οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Φρανσουά Μοντέστο γνωρίζει όσο ελάχιστοι τη γαλλική αγορά. Στον Ολυμπιακό έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις εισηγήσεις του Κορσικανού, αφού απέδειξε και με τον Σισέ πως μπορεί να βρει ταλέντα που θα παίξουν στην ομάδα του Πειραιά.

Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει δικό τους έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τη Γαλλία. Ο λόγος φυσικά για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αζαξιό. Ο 21χρονος χαφ, μάλιστα αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στο πλάνο της ομάδας του Πειραιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα μάτια των «ερυθρόλευκων», ωστόσο είναι… καρφωμένα στη Γαλλία και μετά τον Μαντί Καμαρά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές από τη συγκεκριμένη αγορά που θα έρθουν στο Λιμάνι. Παίκτες που θα τους γνωρίζει καλά ο Μοντέστο και οι οποίοι θα έχουν την προοπτική και της εξέλιξης, αλλά και θα μπορέσουν να μπουν στην ομάδα να την βοηθήσουν.

Ο Άντριεν Τόμασον μένει ελεύθερος από τη Ναντ και είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχει κάνει θετική εισήγηση ο Φρανσουά Μοντέστο εδώ και αρκετό καιρό. Το «ΦΩΣ» σας έχει έγραψε για τον Τόμασον και οι Γάλλοι συνεχίζοντας το θέμα επισημαίνουν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Κορσικανό. Πάντως για τον Τόμασον φέρονται να δείχνουν ενδιαφέρον και ομάδες από τη Γερμανία και την Τουρκία.

Δεν είναι, ωστόσο, η μοναδική περίπτωση που «παίζει» από τη Γαλλία. Ζαν Φιλί Ματετά είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που το όνομα του πρόσφατα ήρθε στην επικαιρότητα από τα γαλλικά Μέσα. Ο 20χρονος επιθετικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χάβρης, αλλά τα δικαιώματα του ανήκουν στη Λιόν. Και αυτόν τον «χρεώνουν» στον Μοντέστο οι Γάλλοι.

Πάντως, στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο πως θα ανοίξουν τους ορίζοντες τους και σε άλλες χώρες. Τη Γαλλία τη γνωρίζει καλά ο Κορσικανός επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού οπότε όλα δείχνουν πως και από εκεί θα υπάρξουν προσθήκες.