«Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Κότνικ»

Στα... ραντάρ της Άντερλεχτ βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Μάτιτς Κότνικ σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος στο Βέλγιο

«Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ο Κότνικ»

Στο στόχαστρο της Άντερλεχτ φέρεται να βρίσκεται ο Μάτιτς Κότνικ. Σύμφωνα με τον Τύπο του Βελγίου, η ομάδα των Βρυξελλών έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του έμπειρου πορτιέρε, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Πανιώνιο.

Η Άντερλεχτ δέχθηκε αρκετά γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και η διοίκηση της ομάδας έχει αναγκαστεί να βγει στο ψάξιμο για έναν τερματοφύλακα που θα εμπνέει σιγουριά ώστε να θωρακίσει τα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η Άντερλεχτ ψάχνει έναν αξιόπιστο γκολκίπερ, ο οποίος δεν θα είναι ακριβός, αλλά θα έχει την εμπειρία να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να δώσει λύσεις.

Μάλιστα οι Βέλγοι παρουσιάζουν τον Σλοβένο γκολκίπερ του Πανιωνίου ως αποφασισμένο να φύγει από την Ελλάδα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και παρότι φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα, δείχνει αποφασισμένος να αναχωρήσει από τη χώρα μας και να αναζητήσει αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του.