Παναθηναϊκός: Θολό το μέλλον του Δώνη

Το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο. Καμία κινητικότητα στο θέμα της παραμονής του, αφού δεν έχει γίνει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο λόγω της πανδημίας.

Παναθηναϊκός: Θολό το μέλλον του Δώνη

Το θέμα της παραμονής ή αποχώρησης του Γιώργου Δώνη από τον Παναθηναϊκό επανήλθε στο προσκήνιο. Το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «πρασίνων» παραμένει θολό από τη στιγμή που δεν έχει πραγματοποιηθεί, λόγω του κορονοϊού, συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Δεν είναι υπερβολή μάλιστα να πούμε ότι ο Δώνης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο ίδιος δε φέρεται να έχει αναφέρει στους παίκτες του ότι δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να μη βρίσκεται στην Παιανία.

Υπενθυμίζεται ότι για να αποχωρήσει ο Δώνης από το «τριφύλλι» πρέπει να απολυθεί ή να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει δείξει ότι προτίθεται να καταφύγει στην παραίτηση, καθώς αφενός μεν θα χάσει την αποζημίωσή του, αφετέρου δε επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να ολοκληρώσει το τριετές πλάνο που είχε τεθεί επί τάπητος.

Ωστόσο, με δεδομένο πως υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες τόσο με τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων» όσο και με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, είναι πιθανό οι πλευρές να επιλέξουν το «διαζύγιο». Το σίγουρο είναι ότι ο Δώνης θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν του στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να αποφασίσει για το μέλλον του.