Διακριτικά ο Ολυμπιακός για τον Ονιεκούρου

Χαμός δημοσιευμάτων στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου, που θέλει να τον κρατήσει η Γαλατασαράι, αλλά έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Διακριτικά ο Ολυμπιακός για τον Ονιεκούρου

Η μεγάλη κάψα του Πέδρο Μαρτίνς για τις μεταγραφές είναι να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στα άκρα της επίθεσης μετά την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι υψηλού επιπέδου και θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Εκεί έχει επικεντρωθεί η διοίκηση και κοιτάζει παντού να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Πορτογάλος. Εξτρέμ έχουν ακουστεί αρκετοί, όμως απ' όλους εκείνος που βρίσκεται πιο κοντά στα «θέλω» του προπονητή είναι ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι με τη μορφή του δανεισμού από τη Μονακό.

Στην Τουρκία έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Το όνομά του είναι στη λίστα με τους εξτρέμ και το σημαντικό είναι πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Βέβαια δεν πρόκειται για καθόλου εύκολη περίπτωση και το γνωρίζουν στον Πειραιά, όπου συνεχίζουν να είναι διακριτικοί. Ο Ονιεκούρου την καλύτερη σεζόν της καριέρας του την έχει κάνει στη Γαλατά, με τον Φατίχ Τερίμ να τον έχει αναγεννήσει.

Γι' αυτό τον λόγο και ο Τερίμ θέλει σαν τρελός να κρατήσει τον παίκτη στην Κωνσταντινούπολη και τη νέα σεζόν. Ξέρει και αυτός ότι δεν είναι στο χέρι του, αφού τα δικαιώματά του ανήκουν στη Μονακό. Οι Τούρκοι γράφουν συνεχώς για την εμπλοκή του Ολυμπιακού και είναι αλήθεια ότι φοβούνται το ενδεχόμενο να μπει στο «παιχνίδι» η ομάδα του Πειραιά.

Από τη Γαλλία εκείνο που προκύπτει είναι πως οι Μονεγάσκοι σκοπεύουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους την επόμενη σεζόν. Η Μονακό πηγαίνει σε μία πολύ σφιχτή οικονομικά σεζόν και σκοπεύει να δώσει ευκαιρία στον Ονιεκούρου. Η Τουρκία βουίζει ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον παίκτη και πως η Γαλατασαράι καταβάλλει προσπάθειες να τον κρατήσει…