Μόνο αν κάνει το «βήμα πίσω» ο Ομάρ...

Οι Νορβηγοί αποκάλυψαν ότι ο Ελαμπντελαουί θα επιδιώξει συνάντηση με τον Μαρινάκη, αλλά αν δεν κάνει ούτως ή άλλως το «βήμα πίσω», τότε δεν θα είχε κανένα νόημα μία τέτοια συνάντηση.

Μόνο αν κάνει το «βήμα πίσω» ο Ομάρ...

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ανάμεσα σε Ομάρ και Ολυμπιακό υπάρχει μία οικονομική διαφορά της τάξης των 300-400 χιλιάδων ευρώ. Μια διαφορά που υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να καλυφθεί. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να του προσφέρει 700 χιλιάρικα. Ο Ελαμπντελαουί θέλει γύρω στο 1 εκ. ευρώ.

Οι πληροφορίες την Πέμπτη (21/5) από την Νορβηγία ανέφεραν ότι ο Ομάρ θα επιθυμούσε να κάνει ένα ραντεβού απευθείας με τον Μαρινάκη και να «τελειώσει» το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του δίχως μεσάζοντες, δίχως την παρουσία του αδερφού του Ρασίντ ή κάποιον συνεργάτη του ισχυρού άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ. Να «τελειώσει» το θέμα του δηλαδή όπως το «τέλειωσε» πέρσι τέτοια εποχή ο Φορτούνης που μίλησε με τον Μαρινάκη και μέσα σε πέντε λεπτά είχαν δώσει τα χέρια...

Ολυμπιακός: Τι παίζει με το ραντεβού Ομάρ - Μαρινάκη

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιωνόταν κάτι τέτοιο, ότι υπάρχει δηλαδή στην ατζέντα κάποιο ραντεβού... Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι στη Νορβηγία έκαναν λόγο για επιθυμία από πλευράς ποδοσφαιριστή.

Το θέμα είναι ότι θα πρέπει ο Ομάρ με κάποιον τρόπο να κάνει ένα «βήμα πίσω». Να στείλει ένα μήνυμα προς τον σύλλογο ότι σκοπεύει να ρίξει τις απαιτήσεις του, ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται με τον κορονοϊό, τα 700-750 χιλιάρικα είναι ένα πολύ καλό συμβόλαιο σε μία πολύ περίεργη εποχή για όλο τον πλανήτη εξαιτίας της πανδημίας.

Στην Τουρκία φυσικά θα μπορούσε να βρει ένα τέτοιο συμβόλαιο, όμως, μπορεί κάποιος να του εγγυηθεί, ότι σε περίπτωση υποτίμησης της τουρκικής λίρας δεν θα τρέχει στο τέλος στα δικαστήρια για να πάρει τα λεφτά που συμφώνησε;

Το μυστικό για να κλείσει θετικά η υπόθεση του Ομάρ είναι να ρίξει εκείνος νερό στο κρασί του... Αν δεν ρίξει, τότε τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα επιθυμούσε ο Νορβηγός.