Αλλάζει το πλάνο προπόνησης στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό αρχίζουν να κινούνται σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να σφίγγει τα λουριά προκειμένου να είναι έτοιμοι.

Αλλάζει το πλάνο προπόνησης στον Ολυμπιακό

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στον Ολυμπιακό έχουν στο μυαλό τους μόνο τα παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε της σεζόν.

Όσο περνάνε οι μέρες ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να βάζει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικό ρυθμό. Ήδη την Τετάρτη έπαιξαν και το πρώτο τους δίτερμα μετά από αρκετό καιρό.

Ένα δίτερμα το οποίο είχε τρομερή ένταση και από τον Ρέντη έλεγαν ότι περισσότερο θύμιζε κανονικό παιχνίδι. Γι' αυτό άλλωστε και ο Πορτογάλος κόουτς την Πέμπτη φρόντισε να κατεβάσει την ταχύτητα και να ρίξει την ένταση.

Σε σχέση πάντως με προηγούμενα Σαββατοκύριακα το πλάνο του Μαρτίνς άλλαξε. Το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα βρεθούν κανονικά το πρωί στο προπονητήριο και θα ακολουθήσουν το πρόγραμμά τους.

Τις προηγούμενες εβδομάδες ο Μαρτίνς τούς έδινε διήμερο ρεπό, αλλά πλέον άπαντες θα πρέπει να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού, αν δεν αλλάξει κάτι, στις 6-7 Ιουνίου θα έχουμε σέντρα στη Super League.