Το πρώτο διπλό στον Ρέντη και ο στόχος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπαιξαν το πρώτο τους δίτερμα στον Ρέντη. Ποιος είναι ο βασικός στόχος της προετοιμασίας που γίνεται στο προπονητήριο.

Το πρώτο διπλό στον Ρέντη και ο στόχος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Από τη Δευτέρα έχουν ξεκινήσει οι ομαδικές προπονήσεις στον Ρέντη. Έπειτα από 68 ημέρες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονούνται ξανά ως ομάδα. Ξεκίνησαν με τα γκρουπ, αλλά πλέον προετοιμάζονται όλοι μαζί κανονικά και έχοντας "σημαδέψει" το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Στις 6-7 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και οι "ερυθρόλευκοι" ανεβάζουν σιγά-σιγά ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμοι να ριχτούν ξανά στη… μάχη των πλέι οφ. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανεβάζουν ρυθμούς όσο περνάνε οι ημέρες και την Τετάρτη μάλιστα έπαιξαν και το πρώτο τους διπλό από τότε που ξεκίνησαν τις προπονήσεις.

Έτσι κι αν ήταν ένας παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν ξανά και ο Πέδρο Μαρτίνς να τους δει σε συνθήκες αγώνα. Έπαιξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον Ρέντη και προπονούνται και άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις στον προπονητή και το επιτελείο του.

Το μεγάλο στοίχημα για τον 49χρονο τεχνικό είναι να γίνει μία όσο το δυνατόν καλή προετοιμασία προκειμένου να αποφευχθούν οι τραυματισμοί. Το παράδειγμα των Γερμανών που έπαιξαν και είχαν αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς είναι προς αποφυγή για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ξέρουν ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος των τραυματισμών και πάνω σε αυτό έχουν προσαρμόσει τις προπονήσεις τους οι Πειραιώτες. Θέλουν να αποφύγουν όσο είναι δυνατό μυϊκά προβλήματα και γι' αυτό παρακολουθούν στενά όλες τις μετρήσεις των ποδοσφαιριστών.