Καρέρα: «Έμαθα πολλά δίπλα στον Κόντε»

Για ακόμα μία φορά ο τεχνικός της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα έκανε γνωστό πως στο μέλλον θα ήθελε να κοουτσάρει την Γιουβέντους ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε στην επανέναρξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον Αντόνιο Κόντε. 

Καρέρα: «Έμαθα πολλά δίπλα στον Κόντε»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία του να προπονήσει μία μέρα την Γιουβέντους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός προπονητής της Ένωσης μιλώντας στην ιστοεσελίδα «juventusnews24», τόνισε: «Υπάρχει πάντα η φιλοδοξία, αυτή δεν πρέπει ποτέ να λείπει. Θα ήταν όμορφο μια μέρα να μπορούσα να προπονήσω ξανά τη Γιουβέντους. Αλλά είναι κάτι που εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν είναι απλό. Συν τοις άλλοις υπάρχουν και πολλοί καλοί προπονητές», ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ ο οποίος συνέχισε:

«Πέρασα πέντε χρόνια με τον Αντόνιο (σ.σ. Κόντε), πέντε χρόνια κατά τα οποία έμαθα πολλά. Για μένα δεν είναι μια υπόθεση ώστε να απορρίπτεται a priori. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ποτέ μη λες ποτέ».

Όσον αφορά την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Μάσιμο Καρέρα δήλωσε: «Θα χρειαστεί τεράστια προσοχή και προστασία. Πιστεύω ότι σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες από τώρα αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και τα κρούσματα είναι περιορισμένα το ιταλικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να αρχίσει με ασφάλεια».