Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει, ο Ομάρ θέλει, αλλά…

Παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, που ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο. Τι ισχύει με την περίπτωση του Νορβηγού μπακ.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει, ο Ομάρ θέλει, αλλά…

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει και όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές αυτός δεν αφορά μόνο στους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Υπάρχουν και παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι λήγουν τα συμβόλαια τους και είναι ένα θέμα το τι θα γίνει.

Πιο σημαντικός απ' όλους αυτούς είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είναι ο βασικός μπακ της ομάδας του Πειραιά και αρχηγός της. Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Νορβηγός θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και δεν "ψάχνεται" για μεταγραφή όπως είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά και αισθάνεται πολύ καλά με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι παίκτης ψυχολογίας και όταν αισθάνεται καλά δεν έχει και κανέναν λόγο να ψαχτεί για να αλλάξει κάτι. Την τελευταία διετία με τον Μαρτίνς στον πάγκο ο Ομάρ έχει αλλάξει προς το καλύτερο και βλέπει ότι είναι απαραίτητος για την ομάδα.

Από την άλλη ο Ομάρ θεωρεί πως τώρα μπορεί να κάνει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο. Είναι 28 ετών ο Ελαμπντελαουί και στο μυαλό του έχει πως πρέπει να εξαργυρώσει τις δύο καλές σεζόν που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του μπορεί να μην έχει άδικο, αλλά και οι Πειραιώτες δεν μπορούν να του δώσουν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

Η απόσταση που χωρίς τις δύο πλευρές είναι σημαντική με τον Ολυμπιακό να του προσφέρει κάτι περισσότερα από 700.000 ευρώ. Αν ο Ομάρ πέσει στα χρήματα που του δίνει η ομάδα του Πειραιά τότε το deal θα γίνει και θα συνεχίσει με την ερυθρόλευκη κάτι που το θέλει και ο ίδιος και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος το έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει τον Νορβηγό μπακ, αλλά το θέμα πλέον είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές.