Μόνο λόγια τα περί Άρσεναλ - Μπα

Δεν υπάρχει τίποτα από πλευράς Άρσεναλ για Μπα παρά μόνο δημοσιεύματα και τίποτα περισσότερο.

Μόνο λόγια τα περί Άρσεναλ - Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει απασχολήσει αρκετά τα βρετανικά ταμπλόιντς. Δεν είναι και λίγες οι αναφορές των τελευταίων ημερών περί σοβαρού ενδιαφέροντος της Άρσεναλ. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφουν στην Αγγλία.

Δεν αναφερόμαστε καν στα περί πρόθεσης των «κανονιέρηδων» να καταθέσουν επίσημη πρόταση. Αυτή τη στιγμή ο Μπα ναι μεν παρακολουθείται από τους Λονδρέζους, αλλά όχι ότι βρίσκεται και ψηλά στη λίστα τους όπως μεταδίδουν στην Αγγλία.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι η τέταρτη – πέμπτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Συν τοις άλλοις στην Άρσεναλ εκτιμούν ότι και τα 20 εκ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικά.

Ίσως στο βόρειο Λονδίνο δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι το «20άρικο» που έχει θέσει ως μίνιμουμ ποσό ο Ολυμπιακός, είναι και ένας έμμεσος τρόπος να δείξει η πειραϊκή ΠΑΕ προς πάσα κατεύθυνση ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από το λιμάνι.

Και υπάρχει φυσικά εξήγηση για αυτό: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει, καθώς θέλει να «χτίσει» γύρω του την άμυνα του Ολυμπιακού της νέας περιόδου.