Μπαλτάκος: «Μόνο κέρδη ο ΠΑΟΚ από το CAS»

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για την υπόθεση στο CAS και τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν μόνο κέρδη

Μπαλτάκος: «Μόνο κέρδη ο ΠΑΟΚ από το CAS»

Για τη συνεκδίκαση των προσφυγών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο CAS μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο, Τάκης Μπαλτάκος. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για κέρδη των «ασπρόμαυρων» από την υπόθεση ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα περί ήττας του «δικέφαλου του βορρά»

Αναλυτικά όσα είπε στο «Metropolis»

Για την απόφαση του CAS
«Μόνο όφελος μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός μιλά για συνενδίκαση. Δεν είναι έτσι. Η γραμματεία του CAS αποφάσισε να ενωθούν οι δύο δικογραφίες για να μπορεί να οριστεί δικάσιμος. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει η υπόθεση πριν τις 19 Ιουλίου για να προλάβει την επικύρωση της βαθμολογίας. Ο Ελβετός δικηγόρος είπε ότι δεν πειράζει να συνενωθούν οι δύο δικογραφίες και όταν φτάσουμε στη δίκη θα τεθεί και πάλι η πρόταση ότι δεν χρειάζεται να είναι παρών ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο δεν έχασε, αλλά κέρδισε σε ταχύτητα. Απορώ με τα δημοσιεύματα που λένε για ήττα του ΠΑΟΚ».

Για το εάν θα βγουν δύο διαφορετικές αποφάσεις, μία για την έφεση του ΠΑΟΚ και μια για του Ολυμπιακού:
«Όχι βέβαια. Μια θα είναι η απόφαση. Έχει το δικαίωμα το CAS να πει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει έννομο συμφέρον. Ποια ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ; Εάν δεν έχει έννομο συμφέρον δεν θα συζητηθεί στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού».

Για τη δικάσιμο:
«Ο ΠΑΟΚ ζήτησε η δίκη να γίνει στα τέλη του Ιουνίου και η απόφαση να βγει στις 10 Ιουλίου γιατί τελειώνει το πρωτάθλημα».