Η Τράμπζονσπορ, ο Ολυμπιακός και ο Σεμέντο

Στην Τουρκία έγραφαν και τη Κυριακή (17/5) ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Τράμπζονσπορ για τον Λισάντρο Σεμέντο.

Η Τράμπζονσπορ, ο Ολυμπιακός και ο Σεμέντο

Λισάντρο Σεμέντο... Ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς από την εγχώρια αγορά. Ένας παίκτης που θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή «ρεζέρβα» για τα «φτερά» της επίθεσης. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός δεν θα πάει μόνο για έναν εξτρέμ, για τον «αντι-Ποντένσε» δηλαδή, αλλά για δύο! Θέλει να έχει κι άλλη μία εναλλακτική λύση από τον πάγκο.

Ο Σεμέντο λοιπόν δεν είναι ένα «φρέσκο» όνομα. Από τον χειμώνα γνωρίζουμε ότι ο Μαρτίνς τον έχει προτείνει. Όμως, όσο η Φορτούνα Σιτάρντ επιμένει στα 2 εκ. ευρώ, άλλο τόσο απομακρύνεται και η περίπτωσή του. Αν οι Ολλανδοί ρίξουν τις απαιτήσεις τους, τότε κάτι μπορεί να συμβεί.

Στην Τουρκία έγραφαν την Κυριακή (17/5) ότι ο Ολυμπιακός είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Τράμπζονσπορ για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ που παίζει φέτος στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Τραπεζούντας που είχε ψηλά στη λίστα της τον Μπενσαρκί της Ζάμαλεκ (είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό), φέρεται να στρέφει την προσοχή της στον Σεμέντο.

Για την ώρα δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή κίνηση προς την Φορτούνα. Μπορεί όμως αυτό κάποια στιγμή να συμβεί, γιατί όντως η Τράμπζονσπορ τον έχει στη λίστα της.

Σε ό,τι έχει να κάνει πάντως με τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς εξετάζει κι άλλες λύσεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σεμέντο δεν είναι αυτός που προηγείται στη σχετική λίστα σχετικά με τον δεύτερο εξτρέμ που αναζητάει ο σύλλογος, τον παίκτη που δεν προορίζεται δηλαδή για να μπει στα... παπούτσια του Ποντένσε. Ο Σεμέντο προφανώς και είναι στη λίστα, αλλά πιο χαμηλά στην «ιεραρχία». Μπορεί όμως να «ανέβει», αν και εφόσον δεν του «κάτσουν» οι άλλες περιπτώσεις που εξετάζει και φυσικά αν η Φορτούνα Σιτάρντ φανεί πιο λογική στις απαιτήσεις της.