«Τελειώνει του Κλωναρίδη στον ΑΠΟΕΛ»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση της μετακίνησης του Βίκτορ Κλωναρίδη από την ΑΕΚ στον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο.

«Τελειώνει του Κλωναρίδη στον ΑΠΟΕΛ»

Ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρησή του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ και την μετακίνησή του στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ φέρεται να βρίσκεται ο Βίκτορ Κλωναρίδης.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η κυπριακή ιστοσελίδα «kerkida.net», οι «γαλαζοκίτρινοι» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσουν την απόκτηση του 27χρονου Βελγοέλληνα άσου, ο οποίος τελειώνει έτσι την συνεργασία του με την Ένωση έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρα από την ΑΕΚ και σε Λιλ, Λανς, Παναθηναϊκό, ενώ και στις δύο ελληνικές ομάδες είχε προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο Κλωναρίδης μέτρησε δύο γκολ σε 10 εμφανίσεις του με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιό του με την Ένωση «εκπνέει» αυτό το καλοκαίρι και μένει ελεύθερος.