Λιβάγια: «Έχω συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στην Ιταλία και ξεκαθάρισε πως παρά το έντονο ενδιαφέρον της ΣΠΑΛ, εκείνος είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Λιβάγια: «Έχω συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Σε ιταλικό Μέσο παραχώρησε συνέντευξη ο Μάρκο Λιβάγια. Ο επιθετικός της ΑΕΚ μιλώντας στο «Tuttomercato» ξεκαθάρισε πως παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από τη ΣΠΑΛ, εκείνος είναι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται στην Ένωση. Ο Κροάτης επιθετικός μεταξύ άλλων μίλησε και για την πιθανότητα επιστροφής του στην Ιταλία, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και πως στην Αθήνα αισθάνεται πολύ καλά.

«Βρισκόμουν στην Αθήνα, με την οικογένειά μου στο σπίτι και διατηρούσα τη φόρμα μου», ανέφερε αρχικά ο Λιβάγια όταν ρωτήθηκε για το διάστημα που πέρασε στην καραντίνα λόγω του κορονοϊού, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει για τις προτάσεις από τη ΣΠΑΛ τον περασμένο Γενάρη:

«Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις η ΑΕΚ δεν ήθελε να με πουλήσει και προτίμησε να απορρίψει τις προτάσεις. Είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος εδώ. Η επιστροφή στην Ιταλία θα ήταν ωραία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Στην Ελλάδα είμαι πολύ καλά και οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα του πλανήτη και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Πέρασα καλά στην Ιταλία».

Όσον αφορά την κατάσταση που βίωσε το Μπέργκαμο, καθώς αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα της Αταλάντα, υπογράμμισε: «Παρακολουθούσα τα νέα για το Μπέργκαμο κάθε μέρα από τότε που ξεκίνησε η κρίση του κορονοϊού. Είμαι λυπημένος για ό,τι συνέβη και για αυτό που υπέφεραν οι πόλεις και οι πολίτες εκεί. Είμαι δεμένος με το Μπέργκαμο γιατί ήταν το δεύτερο σημαντικό μου βήμα στην καριέρα μου. Μου άρεσε πολύ η πόλη και ελπίζω οι άνθρωποι στο Μπέργκαμο να μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή. Έζησα εκεί δύο χρόνια», ενώ πρόσθεσε για την Αταλάντα:

«Παίζει ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Έχουν σημαντικούς παίκτες και καλό προπονητή. Δεν περίμενα να φτάσουν στα προημιτελικά του Champions League, αλλά η διοίκηση είχε σημαντικά πλάνα για την ομάδα από τότε που ήμουν εκεί. είναι καλοί άνθρωποι και εξαιρετικοί χαρακτήρες».

Ο Λιβάγια ρωτήθηκε και για το μέλλον της φετινής σεζόν, με τον Κροάτη φορ να τονίζει: «Ελπίζω να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι να επιστρέψουν στην κανονική ζωή. Και η κρίση να μην επηρεάσει το μέλλον μας πολύ».