Όχι κάτι χειροπιαστό για Σεμέδο, Σα, Καμαρά και Τσιμίκα

Από Ιούνιο αναμένονται οι επίσημες προτάσεις στον Ολυμπιακό για τους Σεμέδο, Σα, Καμαρά και Τσιμίκα

Όχι κάτι χειροπιαστό για Σεμέδο, Σα, Καμαρά και Τσιμίκα

Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο στην «Record» άναψαν φωτιά, καθώς έχει χαθεί το... μέτρημα ως προς το πόσες φορές ο Πορτογάλος στόπερ έχει εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Απλώς η διαφορά με την τελευταία του συνέντευξη σε σχέση με τις προηγούμενες, είναι ότι τα άφησε όλα ανοικτά ακόμα και για το καλοκαίρι του 2020!

Η Μπενφίκα τον έχει στη λίστα της, η Άιντραχτ επίσης, αλλά ακόμα δεν έχει χτυπήσει επισήμως καμία ομάδα την πόρτα του Ολυμπιακού. Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Από Ιούνιο αναμένεται να αρχίσουν να «σκάνε» οι προτάσεις. Αυτό εκτιμούν κύκλοι μάνατζερ στην Πορτογαλία που ασχολούνται ειδικά με την περίπτωση του Σεμέδο. Απλώς, η Μπενφίκα δύσκολα θα φτάσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, δεν είναι μόνο ο 26χρονος στόπερ στους παίκτες που μπορεί να φέρουν προτάσεις. Και για τους Σα, Καμαρά και Τσιμίκα αναμένεται από τον επόμενο μήνα να πάρουν... φωτιά τα mails και τα fax!

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και εννοούμε φυσικά κάποια επίσημη προσφορά. Όμως, η Αγγλία βουίζει για το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Σα και για την Σέφιλντ προς τον Καμαρά. Επίσης και η Μίλαν έχει «φακελωμένο» τον Καμαρά. Για τον Τσιμίκα έχει χαθεί το... μέτρημα αναφορικά με τις ομάδες σε Ιταλία (Νάπολι, Ίντερ, Λάτσιο) και Αγγλία (Λέστερ) που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Όμως, πρόταση δεν έχει «σκάσει» ακόμα…

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ακόμα και αν έρθουν προτάσεις, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα τις δεχτεί. Δεν έχει σκοπό να χάσει τέσσερα βασικά του στελέχη...