Γιατί έχουν πάθει πλάκα στον Ολυμπιακό με τον Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί επέστρεψε στην Ελλάδα από το Ζάγκρεμπ και στον Ολυμπιακό έχουν πάθει την πλάκα τους με τον Αλγερινό επιθετικό.

Γιατί έχουν πάθει πλάκα στον Ολυμπιακό με τον Σουντανί

Την Κυριακή επέστρεψε στην Ελλάδα ο Χιλάλ Σουντανί και από τη Δευτέρα συνεχίζει και αυτός την αποθεραπεία του στον Ρέντη. Ο Αλγερινός που στάθηκε πολύ άτυχος, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά τη διάρκεια της σεζόν γύρισε σε τρομερή κατάσταση.

Στον Ολυμπιακό έπαθαν την πλάκα τους με τον Σουντανί, ο οποίος έχει χάσει βάρος και είναι πολύ δουλεμένος. Μάλιστα στον Ρέντη έλεγαν ότι είναι καλύτερα απ' όταν έπαιζε. Όσον αφορά στην αποκατάσταση του ο Σουντανί πάει πάρα πολύ καλά και είναι πολύ ανεβασμένος.

Το σημαντικότερο για τον Αλγερινό επιθετικό ήταν το ψυχολογικό κομμάτι. Και είναι λογικό αυτό, διότι σε διάστημα ενός έτους ο Σουντανί έπαθε δύο φορές τον ίδιο τραυματισμό. Στην αρχή είναι αναμενόμενο να τον έχει πάρει από κάτω, αλλά στη συνέχεια είχε τη στήριξη και της ομάδας του Πειραιά και πλέον είναι πολύ καλά.

Στον Σουντανί ποντάρει ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι ποδοσφαιριστής που τον έχει σε εκτίμηση ο προπονητής και τη σεζόν που διακόπηκε έδωσε πολύτιμες λύσεις. Μάλιστα το σημαντικό για τον Αλγερινό ήταν ότι ξεπέρασε την απογοήτευση του αποκλεισμού του από την ευρωπαϊκή λίστα και βοήθησε την ομάδα του Πειραιά σε σημαντικά ματς των εγχώριων διοργανώσεων.

Ο Χιλάλ Σουντανί έχει γυρίσει πολύ καλά, είναι στα κιλά του όπως πρέπει και αυτό είναι σημαντικός παράγοντας. Δεν θέλει και πολύ με έναν τέτοιο τραυματισμό να βάλει κιλά και ειδικά ένας ποδοσφαιριστής με το σώμα του Αλγερινού.