Διάψευση για Αλ Χιλάλ από τον Σουντανί: «Αύγουστο ή Σεπτέμβριο θα είμαι έτοιμος»

Ο Χιλάλ Σουντάνι μιλά για την επιστροφή του με τον Ολυμπιακό και το μεταγραφικό σενάριο με την Αλ Χιλάλ.

Διάψευση για Αλ Χιλάλ από τον Σουντανί: «Αύγουστο ή Σεπτέμβριο θα είμαι έτοιμος»

Κατηγορηματικός ο Χιλάλ Σουντανί ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα Αλ Χιλάλ. Μάλιστα τόνισε ότι το ενδιαφέρον του είναι στην απποθεραπεία του και ότι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά στο live instagram της δημοσιογράφου Zineb El Houari, στο οποίο φιλοξενήθηκε ο ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

«Λογικά, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Όσο τις φήμες που προέκυψαν, δεν είχα καμία επαφή με την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία. Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Θα δούμε, δεν μπορούμε να πούμε πολλά, διότι είμαι αφοσιωμένος στον τραυματισμό μου και θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός. Μου λείπει η προπόνηση και οι αγώνες".

Ο Σουντανί, υπενθυμίζεται, είχε χτυπήσει στις 9 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Πέρασε όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας στο Ζάγκρεμπ, αφού και από τον Ολυμπιακό τον προέτρεψαν να μείνει εκεί και να μην ταξιδέψει όταν είχαν ξεκινήσει τα περιοριστικά μέτρα.

Ο Αλγερινός επιθετικός των Πειραιωτών βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης από την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς. Η επιστροφή του στην Ελλάδα υπολογιζόταν στις 4 Μαΐου, αλλά λόγω της έλλειψης πτήσεων δεν γύρισε.

Ωστόσο με ιδιωτικό τζετ ο Χιλάλ Σουντανί γύρισε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή το βράδυ. Ο έμπειρος άσος θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του στη χώρα μας.