Αυτή είναι η διαφορά στην φετινή προετοιμασία στο Ζέεφελντ

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στις αυστριακές άλπεις έχοντας ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος των μεταγραφών του. Τι ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. 

Αυτή είναι η διαφορά στην φετινή προετοιμασία στο Ζέεφελντ

Στις 25 Ιουνίου θα αναχωρήσει για Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στην Αυστρία θα κάτσει δέκα μέρες αφού είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει 5 Ιουλίου. Στην συνέχεια θα μεταβεί μετά από 7-10 σε Ολλανδία (πιθανότατα) ή Βέλγιο για το δεύτερο στάδιο και για να δώσει κάποια φιλικά.

Η μεγάλη διαφορά με άλλες χρονιές έγκειται στα πρόσωπα που θα βρεθούν στην Αυστρία. Τις περισσότερες φορές στο Ζέεφελντ εμφανίζονταν αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν «κοπεί» πριν καν μπουν στο αεροπλάνο για Αυστρία.

Φέτος η διοίκηση θα προσπαθήσει σε μεγάλο βαθμό να έχει διαμορφώσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού στο Ζέεφελντ. Δύο φορές έχει επιτευχθεί αυτό στο παρελθόν: Τις σεζόν 2013-2014 με προπονητή τον Μίτσελ.

Τη φετινή χρονιά επιβάλλεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ συγκεκριμένα για τους Πειραιώτες. Άλλωστε έχει προηγηθεί μια χρονιά που η διοίκηση προμήνυσε στους παίκτες ότι «θα φύγετε όλοι». Επομένως, είναι άσκοπο να μεταβούν στο Ζέεφελντ παίκτες που μετράνε αντίστροφα στον Ολυμπιακό.

Κατά συνέπεια, ένα μεγάλο μέρος μεταγραφών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί όταν η ομάδα θα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό άλλωστε το έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τα «θέλω» του Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει από την πρώτη μέρα στόπερ - πρωταγωνιστή, ενδεκαδάτο φορ και «σκύλο» στα χαφ. Από εκεί και πέρα, θα επιθυμούσε και δύο ξένους στα εξτρέμ και ένα δεξί μπακ