Κρατάει τον Καφού ο Μαρτίνς, τι κάνει με χαφ ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Καφού στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πως επηρεάζει αυτή η εξέλιξη την απόκτηση χαφ.

Κρατάει τον Καφού ο Μαρτίνς, τι κάνει με χαφ ο Ολυμπιακός

Για τον Καφού είχε αναπτυχθεί φημολογία σύμφωνα με την οποία τον ήθελε δανεικό ο Άρης, ενώ οι Πορτογάλοι είχαν βάλει στο… κόλπο και τη Βιτόρια Γκιμαράες από την πατρίδα του. Ο 27χρονος είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο, αλλά δεν είχε καταφέρει να κάνει πολλές συμμετοχές.

Ο Καφού ήταν επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα είχε επιμείνει όταν τότε τα σενάρια ήθελαν τον Παϊτίμ Κασάμι να μπαίνει στο κάδρο της επιστροφής στον Πειραιά. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά τον Καφού και επέμεινε να γίνει η μεταγραφή του.

Οι Πειραιώτες τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή και με συμβόλαιο έως το 2023. Παρά, λοιπόν, τις φήμες που αναπτύχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς είναι ειλημμένη. Θα μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν και δεν τίθεται θέμα δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Ο 49χρονος προπονητής πιστεύει πολύ στον Καφού και θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που θα του δώσει σημαντικές λύσεις. Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη στιγμή ακούστηκαν καλά σχόλια για την ποιότητα του. Μάλιστα αν ο ποδοσφαιριστής δεν είχε τραυματιστεί θα είχε πάρει και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του το διάστημα που ο Ολυμπιακός είχε φορτωμένο πρόγραμμα.

Το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει τον Καφού στον Ολυμπιακό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν τα μάτια τους "14" για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε σε παραμονή του Πορτογάλου, αλλά από στον Πειραιά έχουν και λίστα με χαφ, την οποία και μελετούν.