Τηλεδιάσκεψη SuperLeague: Ο Αλαφουζος από το «είναι επικίνδυνο» στο «πρέπει να ξαναπαίξουμε»

Παρότι ήταν υπέρμαχος της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως η σεζόν πρέπει να συνεχιστεί κατά την τηλεδιάσκεψη της Super League την Τρίτη (12/5).

Τηλεδιάσκεψη SuperLeague: Ο Αλαφουζος από το «είναι επικίνδυνο» στο «πρέπει να ξαναπαίξουμε»

Τι και αν μέχρι πρότινος ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αναφανδόν υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος; Στην τηλεδιάσκεψη της Super League την Τρίτη (12/5) ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε στροφή 180 μοιρών σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως πλέον οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να παίξουν ποδόσφαιρο και να ολοκληρώσουν τη σεζόν 2019-2020, παρότι όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν υπέρμαχος της διακοπής.

SuperLeague: Οι ομάδες ψήφισαν επανέναρξη πρωταθλήματος - Ο Αλαφούζος υπέρ της διακοπής

«Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε. Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν και προπονούνται. Δεν πήραμε την απόφαση όταν έπρεπε να την πάρουμε», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος στην τηλεδιάσκεψη εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Να σημειώσουμε ότι στην τηλεδιάσκεψη μετέχουν οι συμμετέχουν οι Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Θόδωρος Καρυπίδης του Α. (Αρης), Δημήτρης Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος), Παναγιώτης Λούτσος (Βόλος), Άρης Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Ηλίας Πουρσανίδης (ΟΦΗ), Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Φώτης Κωστούλας (Παναιτωλικός), Νίκος Ζαμάνης (Πανιώνιος), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Σάκης Τσικνής (Λαμία) και ο Στέργιος Αντωνίου εκ μέρους της ΕΠΟ.