Ο Αυγενάκης «σβήνει τη φωτιά» που άναψε ο διάλογός του με οπαδό του Άρη στο facebook (pic)

O Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπέκρυπτε καμιά αιχμή (για την κυβέρνηση) ο διάλογος που είχε με οπαδό του Άρη στο Facebook.

Ο Αυγενάκης «σβήνει τη φωτιά» που άναψε ο διάλογός του με οπαδό του Άρη στο facebook (pic)

Καμία αιχμή για το χειρισμό της υπόθεσης περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης από την Κυβέρνηση, δεν υποκρύπτεται στον χθεσινό -ιδιωτικό- διάλογο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με οπαδό του Άρη.

Αυτό ξεκαθαρίζουν πηγές του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση του διαλόγου και τα σχόλια που προκλήθηκαν περί «αποστάσεων» του κ. Αυγενάκη από την τροπολογία, με την οποία ματατράπηκε σε αφαίρεση βαθμών η ποινή του υποβιβασμού για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στον επίμαχο ιδιωτικό διάλογο, ο υφυπουργός Αθλητισμού εκφράζει τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια του Άρη να ανατρέψει την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που του επιβλήθηκε από τη FIFA, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργείου.

Στην επισήμανση του φιλάθλου του Άρη ότι ούτε η υπόθεση του ΠΑΟΚ ήταν στην αρμοδιότητα του Υφυπουργείου, ο Λευτέρης Αυγενάκης υπενθυμίζει ότι η τροπολογία δεν κατατέθηκε από τον ίδιον.

Υπενθυμίζεται ότι, από τη στιγμή που η υπόθεση του ΠΑΟΚ απέκτησε ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις, η πρωτοβουλία για τη νομοθετική ρύθμιση ήταν συνολικά κυβερνητική απόφαση, η οποία απασχόλησε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας έφερε στο «φως» η ιστοσελίδα «pressaris» κι έχει ως εξής:

Αυγενάκης: «Βάζω πλάτη, απλά δεν είναι θέμα του Υπουργείου Αθλητισμού».

Οπαδός του Άρη:«Ούτε το να σώσετε τον ΠΑΟΚ ήταν».

Αυγενάκης: «Σωστά. Απλά θυμίζω άλλος κατέθεσε την τροπολογία, όχι εγώ. Βρέθηκα και θα ξαναβρεθώ δίπλα στον Αρη».

Δείτε τη συνομιλία Αυγενάκη-οπαδού του Άρη στο facebook