Μπαλτάκος: «Θέλει να είναι μέσα στη δίκη του CAS ο Ολυμπιακός»

Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την προσφυγή Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο CAS.

Μπαλτάκος: «Θέλει να είναι μέσα στη δίκη του CAS ο Ολυμπιακός»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της προσφυγής Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο CAS. Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚκ τόνισε πως οι Πειραιώτες δεν έχουν κανέναν λόγο να βρεθούν στη δίκη του CAS.

Αναλυτικά ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε:

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του περυσινού τίτλου: «Και φέτος θα συνέβαινε το ίδιο εάν δεν είχε συμβεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Επηρέασε πάρα πολύ. Είναι αδύνατον να μην επηρεάσει τους παίκτες. Είναι κάτι φυσιολογικό».

Για το θέμα Ολυμπιακού και ΕΠΟ: «Η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι εναντίον της ΕΠΟ. Πολύ καλά κάνει, λοιπόν, και δεν δίνει τίποτα. Εάν αποφασίσει το CAS ότι προχωρά σε συνδίκαση, τότε η ΕΠΟ θα δώσει τα έγγραφα.

Νομίζουν ότι η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την παρέμβασή τους, θα έχει ισχύ αυτό και στο CAS. Δεν έχει άμεσο συμφέρον ο Ολυμπιακός. Τι ιδιαίτερο έχει ο Ολυμπιακός για να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ; Με την ίδια λογική θα μπορούσαν να κινηθούν και οι άλλες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός το ξέρει αυτό. Προσπαθεί να είναι με οποιονδήποτε τρόπο μέσα στη δίκη του CAS. Επειδή εκεί αντίδικος είναι η ΕΠΟ, απλά πασχίζει να μπει μέσα στη δίκη».

Για το ενδεχόμενο συνδίκασης και την άρνηση του ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς. Δεν έχει λόγο να γίνει».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Ζητήσαμε να κλείσει αυτή η υπόθεση τον Ιούλιο. Πρέπει να υπάρχουν και οι ημερομηνίες. Εντός των προσεχών ημερών θα ξέρουμε τι θα γίνει».