Προς παραμονή ο Γκασπάρ και όχι προς αποχώρηση

Με αφορμή ρεπορτάζ της «Α Bola» που έκανε λόγο για απόφαση του Ολυμπιακού να μην ασχοληθεί με τον Γκασπάρ, το fosonline.gr εξηγεί ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφουν οι Πορτογάλοι.

Προς παραμονή ο Γκασπάρ και όχι προς αποχώρηση

Δημοσίευμα της «Α Bola» έκανε λόγο για επιστροφή του Μπρούνο Γκασπάρ στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις μαζί της για την ενεργοποίηση της οψιόν.

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι, όπως τα περιγράφουν δηλαδή οι Πορτογάλοι. Ακριβώς το... ανάποδο ισχύει στην παρούσα φάση.

«Επιστρέφει στη Σπόρτινγκ ο Γκασπάρ»

Δεν λέμε ότι ο Γκασπάρ θα μείνει σίγουρα στον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Κατά μία πηγή η οψιόν αγοράς του είναι στο 1 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με άλλες πηγές είναι στο 1,5 εκ. ευρώ. Φυσικά, ο Ολυμπιακός αν ενεργοποιήσει την οψιόν, τότε η Σπόρτινγκ δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από το να ετοιμάσει τα έγγραφα για να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από το «Ζοσέ Αλβαλάδε» και να γίνει με κανονική μεταγραφή κάτοικος Πειραιά.

Προφανώς, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Σπόρτινγκ, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι γίνεται μία προσπάθεια να κλείσει το «deal» σε λιγότερα χρήματα από την οψιόν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχει αποσυρθεί η ομάδα του Πειραιά.