«Επιστρέφει στη Σπόρτινγκ ο Γκασπάρ»

Ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι πιο κοντά στην επιστροφή του στη Σπόρτινγκ σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι. Τι γίνεται με τον Ολυμπιακό.

«Επιστρέφει στη Σπόρτινγκ ο Γκασπάρ»

Το τι θα γίνει με το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού είναι ένα θέμα. Το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί ολοκληρώνεται, αλλά ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στο λιμάνι. Από 'κει και πέρα υπάρχει και ο Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο 27χρονος άσος έχει αποκτηθεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη μορφή του δανεισμού και υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 1 εκατ. ευρώ, την οποίο πρέπει να ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει η αίσθηση ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στον Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την Πορτογαλία, ωστόσο έρχονται άλλες πληροφορίες και συγκεκριμένα η A' Bola φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τον παίκτη, το οποίο δεν είναι τόσο αισιόδοξο για τον Ολυμπιακό.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε δαπανήσει 4,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Φιορεντίνα και όπως αναφέρουμε οι Πορτογάλοι δεν πρόκειται να ρίξει άλλο τις απαιτήσεις της. Οι Πορτογάλοι όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή βλέπουν πιο πιθανό σενάριο την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Βέβαια δεν αποκλείεται ο Γκασπάρ να μείνει στον Ολυμπιακό, αφού ο Μαρτίνς τον έχει σε εκτίμηση.