Ο ξεχωριστός Αβραάμ και ο ρόλος του στον νέο Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό έχουν σε τεράστια εκτίμηση τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παραμονή του στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ξεχωριστός Αβραάμ και ο ρόλος του στον νέο Ολυμπιακό

Από τη στιγμή που το θέμα του Πέδρο Μαρτίνς τελείωσε και τυπικά θα αρχίσουν να δρομολογούνται σιγά-σιγά εξελίξεις και στον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο άνθρωπος που θα τρέξει όλα τα θέματα του Ολυμπιακού και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτές τις ημέρες αναπτύσσεται μεταγραφολογία και αρκετά είναι τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πάντως υπάρχουν και εκκρεμότητες από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού. Ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους και άλλοι που είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά το τι θα γίνει είναι ένα θέμα που θα το χειριστεί η διοίκηση. Όπως έχουμε γράψει ξανά για τον Αβραάμ θα πάρει την απόφαση ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο έμπειρος στόπερ, όμως, είναι μία ξεχωριστή περίπτωση, ένας άνθρωπος που είναι πολύ χρήσιμος στον Ολυμπιακό.

Τη σεζόν που διακόπηκε λόγω του κορονοϊού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί το έκανε και με το παραπάνω. Στα περισσότερα ματς που έπαιξε ήταν και από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Δούλεψε πολύ σκληρά ο Αβραάμ για να φτάσει σε υψηλά επίπεδα και να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Το έλεγε, άλλωστε από την πρώτη στιγμή πως εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίξει κιόλας στον Ολυμπιακό και όχι απλά να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του.

Όσον αφορά στη νέα σεζόν ο Αβραάμ είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά με πολλές συμπάθειες στο σύλλογο. Είναι ένας άνθρωπος που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι έχει σημαντικό ρόλο και στα αποδυτήρια. Ξέρει πως οι εποχές έχουν αλλάξει και ξέρει πως πρέπει να συμπεριφέρεται και στους συμπαίκτες του.

Ο έμπειρος στόπερ έχει πολλές συμπάθειες και στα αποδυτήρια. Το ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό είναι κάτι που ίσως θα πρέπει να το θεωρούμε απαραίτητο, αλλά το θέμα είναι το πόστο που θα έχει ο Παπαδόπουλος.