To βλέμμα του Βαλμπουενά τα λέει όλα για την επιστροφή (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πόσταρε φωτογραφία στα social media όπου δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. 

To βλέμμα του Βαλμπουενά τα λέει όλα για την επιστροφή (pic)

Δεν... κρατιέται ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ανυπομονεί για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και ανέβασε μία φωτογραφία του στα social media με τη φανέλα των Πειραιωτών, δείχνοντας πως είναι... θηρίο στο κλουβί!

Μάλιστα, ο Βαλμπουενά συνόδευσε την φωτογραφία που ανήρτησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, με την φράση: «Σύντομα πίσω. Ολυμπιακός, Οικογένεια», δίνοντας έτσι... ραντεβού με τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Ο Βαλμπουενά λοιπόν όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» ανυπομονούν να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση που περιλαμβάνει τόσο εγχώριες όσο και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό και το δείχνουν μέσα από τις αναρτήσεις τους.

Στην Ελλάδα οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα βρίσκονται και στους «4» του Κυπέλλου. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο Ολυμπιακός είναι στους «16» του Europa League και περιμένει τον επαναληπτικό αγώνα (1-1 το πρώτο παιχνίδι) με την Γουλβς στην Αγγλία.