Επιστροφή στην Ελλάδα με ιδιωτικό τζετ για τον Σουντανί (pic)

Ο Χιλάλ Σουντανί θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του στην Ελλάδα, αφού επέστρεψε από το Ζάγκρεμπ στο οποίο βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα.

Επιστροφή στην Ελλάδα με ιδιωτικό τζετ για τον Σουντανί (pic)

Ο Χιλάλ Σουντανί πέρασε όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας στο Ζάγκρεμπ, αφού και από τον Ολυμπιακό τον προέτρεψαν να μείνει εκεί και να μην ταξιδέψει όταν είχαν ξεκινήσει τα περιοριστικά μέτρα.

Ο Αλγερινός επιθετικός των Πειραιωτών βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης από την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς. Η επιστροφή του στην Ελλάδα υπολογιζόταν στις 4 Μαΐου, αλλά λόγω της έλλειψης πτήσεων δεν γύρισε.

Ωστόσο με ιδιωτικό τζετ ο Χιλάλ Σουντανί γύρισε στην Ελλάδα την Κυριακή το βράδυ. Ο έμπειρος άσος θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του στη χώρα μας και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται κάπου στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Στο μεταξύ το προηγούμενο διάστημα είχε αναπτυχθεί φημολογία στην πατρίδα του σχετικά με την οποία ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο… στόχαστρο αραβικής ομάδας. Ο ίδιος φέρεται να έχει απορρίψει πρόταση από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Δείτε εικόνα από την επιστροφή του Χιλάλ Σουντανί στην Ελλάδα…