«Αναθάρρησε» η Μπεσίκτας για Μπουά, στο «περίμενε» τον έχει ο Ολυμπιακός

Όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες  μέρες στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι έχει βάλει στον «πάγο» τον Κέβιν Μπουά, έχουν δώσει θάρρος στην Μπεσίκτας που θέλει τον Ελβετό άσο.

«Αναθάρρησε» η Μπεσίκτας για Μπουά, στο «περίμενε» τον έχει ο Ολυμπιακός

Ο Γιοάν Κουρτ που μένει ελεύθερος από την Μπρεστ είναι ο ένας. Ο Ασράφ Μπενσαρκί της Ζάμαλεκ είναι ο δεύτερος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Αιγύπτιοι, παρότι δεν επιβεβαιώνεται από κάπου ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Μαροκινού εξτρέ, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Τράμπζονσπορ.

Μάλιστα, οι Αιγύπτιοι τα έχουν μπλέξει τόσο πολύ τα πράγματα (σ.σ. τις τελευταίες ώρες έδιναν φαβορί την Τράμπζονσπορ) που δεν βγαίνει σοβαρή άκρη για τον Μπενσαρκί, ειδικά από τη στιγμή που η Ζάμαλεκ και το περιβάλλον του παίκτη διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι γνωρίζουν το οτιδήποτε για τον Ολυμπιακό.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έχει πάει πιο πίσω η υπόθεση του Κέβιν Μπουά! Ο Ελβετός εξτρέμ περιμένει στο ακουστικό του και ελπίζει ότι στο τέλος θα πιάσει λιμάνι. Στην πατρίδα του δε, έγραφαν ότι ο Μπουά δεν θέλει κιόλας να πάρει τη μίνι παράταση που προτείνει η FIFA για τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου και να φύγει ακριβώς την ημέρα που προβλέπει το συμβόλαιό του από την Βασιλεία, προκειμένου να αποφύγει το ρίσκο ενός τραυματισμού και κατ’ επέκταση το «γκρέμισμα» της επικείμενης μεταγραφής του.

Τα τελευταία στοιχεία που αναφέρουμε είναι σενάρια των Ελβετών και δεν επιβεβαιώνονται από την πλευρά του Μπουά. Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή εκείνοι που πανηγυρίζουν για τον τρόπο που κινείται ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική αγορά, δεν είναι άλλος από την Μπεσίκτας!

Οι Τούρκοι έχουν στην ατζέντα τους τον Μπουά, αλλά αντιλαμβάνονταν ότι στα μάτια του Ελβετού εξτρέμ ο Ολυμπιακός ήταν πιο ψηλά στις προτιμήσεις του από τους «μαυραετούς». Πλέον, στην Μπεσίκτας πιστεύουν ότι αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στον «πάγο» τον Μπουά, έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι πιθανότητές τους για να πάρουν τον παίκτη. Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των γειτόνων, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ετοιμάζει το τελικό της «χτύπημα».