Ερασιτέχνης Άρης: «Δεν ευθύνεται η ΠΑΕ για το θέμα της FIFA»

Τη στήριξή του στην ΠΑΕ Άρης για την απαγόρευση μεταγραφών που της επέβαλε η FIFA εξέφρασε ο Ερασιτέχνης μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ερασιτέχνης Άρης: «Δεν ευθύνεται η ΠΑΕ για το θέμα της FIFA»

Ανακοίνωση στήριξης από τον Ερασιτέχνη Άρη προς την «κίτρινη» ΠΑΕ για την απαγόρευση μεταγραφών που της επέβαλε η FIFA σχετικά με την υπόθεση Ντουρμισάι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Στην παρούσα φάση η ενότητα για τον σύλλογο είναι μονόδρομος.

Ο ΑΣ Άρης, εγγυητής της ενότητας, αποτελεί τη ''συγκολλητική ουσία'' όλων των Αρειανών και στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης για απόδοση δικαιοσύνης στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών για χρέη και υποθέσεις της παλιάς εταιρείας, 13 χρόνια πριν.

Είμαστε στο πλευρό της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να ξεπεράσει το λεπτό θέμα που την ταλαιπωρεί, χωρίς να ευθύνεται γι' αυτό.

Παράλληλα, περιμένουμε απ' όλους τους υπεύθυνους να δείξουν τα αντανακλαστικά τους για να διευθετηθεί αυτή η υπόθεση, η οποία κακώς βάζει εμπόδια στην ΠΑΕ Άρης.

Οι αποφάσεις της FIFA ή της UEFA δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας σχετικά με τη λειτουργία των ανώνυμων εταιρειών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης: Η FIFA τού επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών ενός χρόνου για την απόκτηση Ντουρμισάι!

Καρυπίδης: «Θα δικαιωθούμε στο CAS»