Θολό το τοπίο για τα «μπακ απ» του Γιαννιώτη!

Ο Πανιώνιος που θέλει τον Χουτεσιώτη, ο Στεργιάκης που ήρθε και έφυγε, ο Προτό που «φωτογράφισε» την επιστροφή του στο Βέλγιο και ο Αθανασιάδης του Αστέρα Τρίπολης που φημολογείται στην Αρκαδία ότι παρακολουθείται.

Θολό το τοπίο για τα «μπακ απ» του Γιαννιώτη!

Ποιος είναι ο σίγουρος στα ερυθρόλευκα γκολπόστ για τη νέα σεζόν; Μόνο ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τον παίκτη και τον Ατρόμητο ότι ενεργοποιεί την ρήτρα του και ο 25χρονος τερματοφύλακας ξαναπιάνει λιμάνι, αλλά αυτή τη φορά ως ο «Νο1» και όχι ως αναπληρωματικός ή τρίτος.

Από εκεί και πέρα το τοπίο είναι θολό. Ο Χουτεσιώτης ναι μεν έχει ανανεώσει, αλλά ο Πανιώνιος τον θέλει δανεικό και δεν αποκλείεται στο τέλος να μετακινηθεί στη Νέα Σμύρνη για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σίλβιο Προτό ουσιαστικά προανήγγειλε ότι θα επιστρέψει στο Βέλγιο (σ.σ. ανέφερε ότι αυτή είναι η επιθυμία της γυναίκας του). Ο δε Αντώνης Στεργιάκης ήρθε, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έφυγε επειδή έβλεπε ότι δεν θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και το τελευταίο σενάριο που ακούστηκε, έστω και ως φήμη από την Τρίπολη, ήταν ότι ο Γιώργος Αθανασιάδης του Αστέρα κάνει «γκελ» σε ορισμένους μέσα στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να είναι εκείνος ο «Νο2». Να τονίσουμε ότι ο Αθανασιάδης έπαιξε βασικός σε όλα τα ματς των Αρκάδων στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αστέρας πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου από την Λαμία.